Omloop 36
2771 NL BOSKOOP
Telefoon: 0031 (0)172 236023
Fax: 0031 (0)172 216997Nederlands Engels Duits

 

Welkom op de site van W.J Ravestein&Zn.BV 

Al meer dan 100 jaar een begrip in Boskoop en ver daarbuiten. Al 3 generaties lang is W.J Ravestein bezig met het kweken en verhandelen van de diverse soorten bomen en planten. Op een kwekerij van 4 ha groot, staan ook 3 kassen waarin klimplanten (Passiflora’s en Clematissen) en Meditterrane planten waaronder de Albizia en Lagerstroemia. Op de pothoek is plaats voor de vele Magnolia’s, Hydrangea’s, etc, en ook zijn er tunnelkassen te vinden waarin oa Ficussen, Parthenocissus en Mahonia Cabarets staan. Er is een groot assortiment aan verschillende planten aanwezig. Ieder jaar komen er diverse nieuwigheden bij, en zo blijft de animo onder de afnemers bijzonder groot.

Loodsklein  


Sinds 1955 is W.J. Ravestein sr begonnen met de pakkethandel op een postorderbedrijf in Frankrijk. In de loop der jaren zijn daar verschillende postorderbedrijven bijgekomen,en de handel breidt zich steeds verder uit naar Duitsland, Oostenrijk en Tsjechie zodat de planten naar alle hemelstreken gaan. Ook loopt de handel in het binnenland en het Boskoopse goed.
Met 11 werknemers wordt er dagelijks gewerkt in deze internationaal florerende handelsonderneming en in piektijden komen daar nog vele losse krachten bij.
In het jaar worden ook op een aantal beurzen de diverse planten tentoongesteld, waarvan het plantarium in Boskoop de belangrijkste is.

PlantariumRealisatie Interforce